Wedding for you

esküvőszervezés és tanácsadás

Extravagáns, modern chic esküvő Budapesten a város tetején!

Modern, lux és elegáns. Talán ez a három szó írja le a legjobban ennek a csodás esküvői inspirációs anyagnak a stílusát. Sokan rajonganak azért, ahogy a modern elegancia ötvöződik a luxussal, ennél az esküvőnél pedig az volt a célunk,, hogy megmutassuk, hogyan képzeljük el a modern-elegáns esküvőt Budapesten.

A Lux Chic ötletgazdája a Not! Your Wedding volt és a szervezést pedig a Wedding For You feladata volt.

A Lux Chic inspirációs anyaggal egy olyan esküvőt szerettünk volna bemutatni, ami olyan párokat inspirál, akik modern- elegáns esküvőt szeretnének. Ebben az anyagban minden megvan. 

És a helyszín? Na ná, hogy valami újat akartunk találni. Itthon még nem annyira, de külföldön egyre nagyobb szeretpet kapnak a panorámás, teraszos esküvők.A rooftop bárok legtöbb esetben nem alkalmasak befogadni egy nagyobb lészámú nésznépet, de mikor a covid miatt egyre népszerűbbek lettek a micro esküvők kinyílt a világ és sok olyan helyszín is szóba jöhetett a 10-40 fős esküvőkre amikre eddig nem is gondoltunk. Így lettek egyre népszerűbbek a tetőteraszos esküvők is. 

 

dsc_5428.jpg

 

Nagyon különleges hangulatot tud varázsolni a Nagy Napnak ha az esküvőhelyszíneteken egész budapestet látjátok. Igazán nagy szabadságérzetet ad és megadja a méltán különleges hangulatát a nagy napotoknak. 

Mi nagyon beleszerettünk az ötletbe és meg is találtuk a Memorise Skybar-t Budapesten. Egy ilyen helyszín igazán sokat tud adni egy lux esküvőhöz. A páratlan kilátás felülmúlhatatlan és egyszerűen nem lehet rossz szögből fotózni. 



dsc_5451.jpgdsc_5442_kicsi.jpg

 

Fogadjátok sok szeretettel a tehetséges Gréta - Greta Gerencser Photography - fotóit amelyek pontosan azt a stílust és érzést adják át nekünk amiről a Lux Chic szól: modern…lux…elegáns

dsc_5479_kicsi.jpgdsc_5455.jpg

Az esküvői arculatot és a táblát a Leuska Design készítette. Az esküvői meghívó nagyon letisztult, minimalista, viszont a betűtípus választás megadja azt a modern – elegáns – lux vonalat. Ami ezt az esküvői arculatot még különlegesebbé teszi az a formája. Bár a méret megszokott, de a formák sokkal lekerekítettebbek. 



dsc_5599.jpg

 

A csodálatos dekort a Júlia az Evergreen Moments tehetséges esküvői dekorosa készítette. A virágok drámai színe és a virágok fajtáját, elhelyezése vonza a szemet. Imádjuk a merész és művészi virágok összeállítását. Az asztalon a feltűnő fekete tányérokkal az egész dekort modern – elegáns módon összefogja. 



 

dsc_5684_kicsi.jpg

Modern – elegáns – lux esküvői torta tökéletessége. Nelli a virágok pasztel színét vonta be a mély fekete tányérok színével karöltve, melynek adott egy fehér óriás masnit, amit az egyik menyasszonyi ruha nagy masnija ihletett. 

kepernyofoto_2021-11-30_13_18_33.png

Ezen a fotózáson menyasszonyunk két menyasszonyi ruhát is visel. Mind a két ruha igazán különleges darabja a Bridal Box Budapestnek. Mind a kettő ruha elegáns, letisztult és modern. Ez a ruha gyönyörűen követi a menyasszony vonalait. A ruha hátulján az óriás masni és az uszály ad egy lux hangulatot is a ruhának.

dsc_5557_kicsi.jpg

LIKO gyűrűi csodásan passzoltak az összhangba. Kifinomult, elegáns és egyedi. Igazi modern menyasszonynak való ékszerek!

kepernyofoto_2021-11-30_13_20_18.png

Szerencsére egyre többen nyitottak a kreatív megoldások iránt az esküvőkön is és nem csak a megszokott elemeket és színeket merik használni hanem a saját személyiségüket belecsempészve egy egészen egyedi koncepciót tudunk kitalálni a Nagy Napjukra. 





süti beállítások módosítása