Wedding for you

esküvőszervezés és tanácsadás

Tippek az esküvői sminkhez!

Tippek az esküvői sminkhez!

 

Elakadtál az esküvői smink kiválasztásánál? 

 

Maradjon a megszokott hétköznapi, vagy legyen valami extrém? Komoly dilemma az esküvői smink kiválasztása. Érdemes a ruhánkat és a személyiségünket alapul venni a választáskor. Nem érdemes túlzottan szembe menni az árral, azaz nagyon eltérni a megszokott stílusunktól, mert akkor nem fogjuk a magunkénak érezni. Fontos, hogy önmagadat lásd a nagy napon is, és még fontosabb, hogy a leendő férjed és a násznép is rád ismerjen. 

Hogyan dönts? Gondold át ezeket:

  • Nézd meg a ruhádat és ügyelj az összhangra!
  • Gondold át, hogy hogyan látnád szívesen önmagad. 
  • Nézz utána az aktuális trendeknek, és válaszd ki amelyik a szívedhez közel áll.
  • Ügyelj a tartósságra, bosszantó, ha folyton szétfolyik a szemfesték, megnyugtató, ha nem kell folyamatosan ellenőrizni és törölgetni azt.
  • Hangsúlyozd a szépségedet! Emeled ki, amit igazán szépnek látsz magadon!
  • Mindenképpen kérd szakember tanácsát, és ha kell akár többször is menj el próbasminket készíttetni, legyen meg az igazi! - Menj a tökéletesre! Ez a Te napod! 

Betekintés a 2019-es menyasszonyi smink trendekbe:

Az idei év is hozott egy két újdonságot esküvői smink tekintetében, ilyen például a natúr – no makeup - smink, vagy a vizesen fénylő szintén natúr, pasztelles ajkak és a természetes szemöldök. Emellett  még mindig divat az elmúlt években oly sikeres highlighter is, mely frissé, üdévé varázsolja az összhatást. A natúr ajkak mellett trendi a az akár hatalmas műszempillák használata, és az apró csillámokkal teli szemfesték: natúr ajkak, hangsúlyos szemek.

A bátrabbak viszont nyugodtan használjanak élénkebb mályva, bordó vagy magenta rúzst, hiszen a pasztell mellett az élénk színek is a divat fő mozgatói. Ahogy az utóbbi néhány évről, így 2019-ről is elmondhatjuk, hogy a szélsőségek éve: vagy natúr vagy erőteljes smink, köztes megoldás nincs. 

De a legfontosabb, hogy tündököljünk a nagy napon, és boldogsággal teli legyen! 

Ha több inpirációra vágytok kövessetek minket Facebookon és Instagrammon

 

süti beállítások módosítása