Wedding for you

esküvőszervezés és tanácsadás

Egy laza, könnyed, elegáns esküvő a Liszaky Borkúriában

Egy laza, könnyed, elegáns esküvő a Liszaky Borkúriában

 

Mindig is a kedvenc esküvői helyszíneim közé tartozott a Liszkay Borkúria. Csodálatos panorámája egyedülálló és ahogy beérsz a birtokra elfog egy olyan hangulat mintha Toszkánába lépnél be. Régóta terveztem, hogy szervezek ide egy fotózást így semmi sem tántoríthatott el még a 2 óra oda és a 2 óra visszaút sem amit le kellett vezetnem ezért az elképesztően jól sikerült anyagért.

liszkay_styled_shoot-211_optimized.jpg

Mi nem nyáron érkeztünk így nem a zöldek domináltak mint általában az esküvői fotókon de ez még inkább különlegessé tette az élményt.

Megálmodtam egy olyan esküvőt ami laza, könnyed, elegáns mint maga a birtok is. Szerintem ahogy Ti is végignézitek a képeket érzitek, hogy sugárzik a jó hangulat. Ilyen amikor minden részlet passzol és a pár csak úgy sugárzik.

Recept: Vegyél egy összeszokott csapatot, adj nekik instrukciókat, de ne kösd meg a kezüket teljesen, bízz bennük, gyönyörködj a végeredményben!

Nagyon fontos a csapat hozzáállása és az, hogy minden akadályt kihívásnak tekintsen és a maximumot hozzák ki az adott helyzetből.

Nincsenek szabályok, olyan esküvőt szervezünk amilyet szeretnétek. Ha a vőlegény sportcipőben a menyasszony mezítláb lesz akkor összevont szemöldök helyett csakis támogatjuk az ötletet. Mivel ősszel érkeztünk a helyszínre nagy meglepetésünkre ( bár gondolhattuk volna ) a medence le volt eresztve amit nagyon szerettünk volna teli állapotában lefotózni. Szerencsére a kreatív fotósok segítségünkre voltak, akik ennek egyből az előnyét látták és így születtek meg ezek az igazán egyedülálló üres medencés, mezítlábas képek. 

liszkay_styled_shoot-145_optimized_1.jpg

A grafikai anyagokat, B-line design tervezője Bogi készítette. Bogival nagyon könnyű a munka, általában pár szóban vázolom neki a projektet a formákat, a stílust és színvilágot amit viszont szeretnék látni és íme kész a csoda :) Színekben és formákban egy klasszikus vonalat szerettem volna viszont látni mert mag a Borkúria is egy klasszikus esküvőhelyszín rengeteg beton hatású elemmel mint a meghívó színe is. 

A plexi elemek játékosságát is bevittük a táblákban, illetve a meghívókba is és ez harmonizál a táj könnyedségével és gyönyörű kék színeivel. 

liszkay_styled_shoot-29_optimized_1.jpg

A dekort képzeld el wedding Reni álmodta meg. Emlékszem mikor először elküldte a boldogságkapu formabontó ötletét félve kérdezte, hogy bevállaljuk e. És hát ennél jobb döntést nem is hozhattunk volna :) Imádom, hogy mennyire egyedi és mennyire passzol a tájhoz. Ha ilyet választasz biztos nem fog szembe jönni veled egy másik esküvőn. 

liszkay_styled_shoot-83_optimized.jpg

A torta felelős Panni Cake volt aki a medence színeihez öltöztette a tortáját és a boldogságkapuban megtalálható rezgőkkel díszitette. Bizton állíthatom, hogy olyan finom amilyen szép :) 

 liszkay_styled_shoot-114_optimized.jpg

A ruhát Rozgonyi Viktória tervezte ami könnyedségével mindenkit levett a lábáról. Mondhatom, hogy talán a szezon egyik kedvenc darabja lett :)

 liszkay_styled_shoot-92_optimized.jpg

Összességében azt gondolom, hogy ez volt a személyes kedvencem az idei fotózásainkból, mert a sok elénk gördülő akadályt nemhogy leküzdöttük hanem előnyt kovácsoltuk belőle csapatként. 

Az elkészített anyag teljes mértékben tükrözi  a stílusomat és azt, hogy az én szememben milyen egy fantasztikusan megálmodott esküvő összképe. 

 

liszkay_styled_shoot-2_optimized.jpg

liszkay_styled_shoot-18_optimized.jpg

liszkay_styled_shoot-32_optimized.jpg

liszkay_styled_shoot-108_optimized.jpg

 

liszkay_styled_shoot-49_optimized.jpg

 

liszkay_styled_shoot-92_optimized.jpg

liszkay_styled_shoot-196_optimized.jpg

 

liszkay_styled_shoot-132_optimized.jpg

liszkay_styled_shoot-219_optimized.jpg

süti beállítások módosítása