Wedding for you

esküvőszervezés és tanácsadás

Öt ok az esküvőszervező mellett, azaz miért jó, ha esküvőszervezővel szervezed az esküvőd? 

Öt ok az esküvőszervező mellett, azaz miért jó, ha esküvőszervezővel szervezed az esküvőd? 

 

A nők legalább nyolcvan százaléka már egészen pici kora óta az esküvőjéről álmodik, és ez az álom kisebb nagyobb hullámvölgyekkel, csalódásokkal, de egyre erősebb lesz. Alig várjuk, hogy a hercegünk megkérje a kezünket és az áhított fehér ruhában az oltár elé állhassunk a szerelem tengerében lubickolva. 

Viszont az esküvőt meg is kell szervezni, ami pedig legtöbbször nem egy leányálom. Éppen ezért egy teljes szakma épül ma már a szervezésre: egy esküvőszervező hatalmas terhet tud a kritikus időszakban és a nagy napon is levenni a vállunkról, és elmondhatatlanul nagy támasz lehet mindvégig. 

Összeszedtünk öt érvet az esküvőszervező megbízása mellett: 

  1. Rutin: ő nem az első esküvőjére készül, rendelkezik a kellő tapasztalattal, velünk ellentétben. 
  2. Kapcsolatok: megvannak a kapcsolatai a megfelelő szolgáltatókhoz és átlátja, hogy mire is van pontosan szükségünk az álomesküvőhöz. 
  3. Külső szemlélő: egy kívülálló mindig máshogy látja, mint az, aki benne, ez vonatkozik az esküvőszervezésre is. Az esküvőszervező még időben tud figyelmeztetni bennünket, ha nem kivitelezhető vagy túl nagy gonddal járna az általunk elképzelt elem.  
  4. Profizmus: garantált a profizmus, a szakember segítségével erősen leredukálhatjuk a hiba lehetőségeket.
  5. Stresszmentesítés: az esküvő alatt komoly pánik alakulhat ki, késik a catering, türelmetlenek a vendégek, elszakad a fehér ruha, vagy nem találja a vőlegény a nyakkendőtűt, ebben az esetben a szervező nem pánikol, hanem helyzetet ment

Egy jó szervező az ifjú párral együtt tervezi meg a nagy napot, de a kivitelezést és ezzel szinte az összes stresszfaktort teljesen átvállalja tőlük. Ismeri minden álmukat, elképzelésüket es annak megfelelően alakítja az esküvő napját. Érdemes átgondolni, hogy megéri-e felfogadni egy szakembert, mi az igenre voksolunk. 

süti beállítások módosítása